Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Templar / Ironclad (2010)(CZ/EN)[TvRip][HEVC][1080pLQ] = CSFD 65% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Templar / Ironclad (2010)(CZ/EN)[TvRip][HEVC][1080pLQ] = CSFD 65% Názov:Templar / Ironclad (2010)(CZ/EN)[TvRip][HEVC][1080pLQ] = CSFD 65% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:HD Filmy - Velikost:2.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-04-20 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Akcni,Dobrodruzny,Historicky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Templář



    Královskou svévoli je třeba zastavit i za cenu vlastního života.
    Britský koprodukční film.


    WIKIPEDIE

    Jazyk: CZ / EN
    Titulky: CZ - skryté pro neslyšící
    Originální název: Ironclad
    Žánr: Akční / Dobrodružný / Historický
    Rok výroby: 2010 ( dabing 2012 )
    Vysílání: 17.4.2021 - 22:15
    Délka: 116 min.
    Bonusy: Ne
         
    V roce 1215 vládne král Jan řečený Bezzemek Anglii už po dobu šestnácti let. Jan, jeden z nejničemnějších anglických monarchů, se zapsal do dějin tím, že prohrál válku s Francií, zavedl nehorázné daně a obcoval s manželkami baronů. Ti nakonec proti králi povstali a jejich povstání přerostlo v tři roky trvající krvavou občanskou válku. I díky pomoci templářských rytířů byl nakonec král Jan se svou armádou poražen. Směl setrvat na trůnu, ale pod jednou podmínkou. Musel podepsat dokument, který určoval práva a privilegia všech svobodných lidí a ve svém důsledku omezoval královu moc. Magna Charta byla zpečetěna u Runnymede 15.června léta Páně 1215. Tato událost vešla do dějin. Ale už se zapomnělo na to, co král Jan udělal potom. Nespokojen s omezením své moci povolal do země armádu dánských žoldáků, aby mu pomohla ztrestat ty, kteří jej o moc připravili. K pochodu na Londýn však nejprve potřebuje obsadit strategicky klíčový hrad Rochester. Ten už ale drží hrstka odbojných ozbrojenců, vedená baronem de Albany a templářským rytířem Thomasem Marshalem. Otázka zní, zda jej dokáží proti dánské přesile udržet do příchodu vojenských posil z Francie.

    Historické akční drama natočil britský režisér Jonathan English, jemuž se podařilo do snímku získat prvotřídní herecké obsazení. Vedle Briana Coxe, Jamese Purefoye, Paula Giamattiho, Dereka Jacobiho a řady dalších známých tváří se v roli velitele dánské armády objevuje Vladimír Kulich, herec s českými kořeny, který se díky své impozantní fyzické konstituci prosadil za oceánem.


                         
       
       






    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.115 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:20
    sql

    TOPlist